Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
8 berichten.
Beheerder Website Beheerder Website schreef op 1 maart 2023 om 22:46
Er zijn reviews te vinden op https://campingmidzomer.recranet.com/nl/
Roland en Ine Roland en Ine uit Berkel Enschot schreef op 7 mei 2021 om 11:41
Wat een gastvrije ontvangst en prettig verblijf op deze mooie camping tegen de bosrand. Super schoon en nieuw sanitair. Wandel- en fietsroutes vanuit de camping. Prachtige omgeving. Ondanks slechte weer hebben we genoten. Voor herhaling vatbaar!
Beheerder Website Beheerder Website schreef op 19 september 2020 om 10:54
Wij zijn erg blij met alle positieve reviews. Dat betekent dat we het goed doen. Hartelijk dank en tot ziens!
wil stekelenburg wil stekelenburg uit soesterberg schreef op 19 september 2020 om 10:16
Gerrit en Wil waren begin september een week op uw camping. Prachtig gelegen, direct aan het bos fietspad. Wat een luxe, m.n. de voorzieningen en de sfeer waren top. Wij hebben heel veel campings bezocht in de afgelopen jaren, maar dit spant de kroon. En dat ook nog voor een (te) laag tarief. Corona is er, maar door de geweldige hygiƫne zal je het hier niet snel oplopen. Wensen uw vereniging heel veel succes en komen zeker nog eens terug.
Patrick en Els Patrick en Els uit Leiden schreef op 15 augustus 2020 om 13:36
Wat een geweldige camping! We zijn al verschillende keren een weekend geweest en nu drie volle weken. Fijne sfeer op de camping; keurig sanitair dat goed onderhouden wordt; goed verzorgd terrein en mooie plekken. Vanaf de camping zo de bossen inlopen of fietsen dat is geweldig! De natuur is prachtig, het dorp is leuk en er is genoeg te doen in de omgeving. We hebben van jullie camping en de omgeving genoten.
Henk en Els Henk en Els uit Voorhout schreef op 13 augustus 2020 om 13:45
Beste leden van Vereniging Midzomer, Wat draaien jullie een geweldige camping met elkaar! Prima sanitair, voorzien van voldoende zeep en desinfecterende middelen in deze rare Corona-tijd, een bibliotheekje, het Onderdak: waar iedereen spelletjes, fietsjes, steppen kan lenen en waar we zelfs konden biljarten! Maar vooral de ontspannen sfeer waarin dit allemaal gebeurt. En dat in een prachtige omgeving. Bedankt voor jullie inzet en heel veel succes met de ontwikkeling van het belevingsbos. We komen zeker nog eens terug! Hartelijke groet!
Hans en Joke Hazelaar Hans en Joke Hazelaar uit Leeuwarden schreef op 9 augustus 2020 om 18:17
Vanmiddag warm, maar zeer voldaan thuis gekomen van een lang weekend Midzomer. Samen met onze kleinkinderen van 2 en 5 jaar hebben we genoten op jullie camping, waar alle ingrediƫnten aanwezig zijn om het voor de kleintjes te laten slagen! Zandbak, schommel, glijbaan, heel veel 'dennisappels' en water in het zwembadje. Beppe en opa voor de camper om een oogje in het zeil te houden. Heerlijk gefietst in de prachtige omgeving. We komen volgend jaar zeker weer!
Marianne kooij Marianne kooij uit Zwolle schreef op 6 augustus 2020 om 11:15
Beste Maja en Freddie, Wat hebben jullie ons een heerlijke vakantieweek bezorgd op jullie camping. We werden al bij aankomst zeer gastvrij ontvangen. Na de nodige informatie over de camping kregen wij een prachtige plek op het grote veld. De camping staat in een prachtige omgeving, je kunt zo het bos in wandelen. De gezellige camping wordt fantastisch onderhouden door jullie team. Petje af! Ook jullie behulpzaamheid wordt zeer gewaardeerd. Alles is mogelijk, zelfs warme broodjes met jam op onze laatste dag. Wat een service! De camping wordt met liefde gerund. Dat kun je zien en voelen. Groetjes uit Zwolle, Rob en Marianne