Voorwaarden

Tarieven

 • Onder een kampeermiddel verstaan wij een caravan, tent of camper met een maximale lengte van 8 meter inclusief dissel.
 • Verhuur van een kampeermiddel is NIET Indien een kampeermiddel aan derden wordt uitgeleend, dan is/zijn voor deze persoon/personen de geldende extra persoon tarieven verschuldigd.
 • Een geboekte periode dient altijd volledig te worden voldaan.

Arrangementen

 1. Een arrangement is op naam gesteld en geldt voor twee personen en is inclusief elektriciteit, toeristenbelasting en milieuheffing.
 2. Bij reserveren voor een arrangement dient de betaling minimaal 3 weken vóór aankomst te zijn voldaan, de plaats is dan pas definitief gereserveerd.
 3. Bij annulering worden 35 euro annuleringskosten in rekening gebracht.
 4. Familieleden en/of bezoekers die blijven overnachten moeten vooraf worden aangemeld bij het dienstdoende gastgezin en bij vertrek worden afgerekend volgens de geldende dagtarieven.
 5. De maximale lengte van een kampeermiddel (inclusief dissel) mag 8 meter zijn.
 6. Voor het overige gelden de normale dagtarieven.
 7. Extra logé betreft een niet inwonend persoon en geldt voor de gehele periode.

Acties

 1. Een actie is op naam gesteld en geldt voor twee personen en is inclusief elektriciteit, toeristenbelasting en milieuheffing.
 2. Bij reserveren voor een actie dient de betaling minimaal 1 week vóór aankomst te zijn voldaan, de plaats is dan pas definitief gereserveerd.
 3. Familieleden en/of bezoekers die blijven overnachten moeten vooraf worden aangemeld bij het dienstdoende gastgezin en bij vertrek worden afgerekend volgens de geldende dagtarieven.
 4. De maximale lengte van een kampeermiddel (inclusief dissel) mag 8 meter zijn.
 5. Voor het overige gelden de normale dagtarieven.
 6. Acties kunnen alleen gereserveerd worden en dienen altijd vóóraf betaald te zijn. Indien hier niet aan voldaan is gelden de normale dagtarieven.
 7. Bij acties geldt dat er géén mogelijkheid is tot annuleren.

Seizoenplaats

Seizoenplaatsen zijn beperkt beschikbaar. Het tarief is inclusief overnachting van het gezin, (maximaal 4 personen, kinderen tot 21 jaar). Familieleden en/of bezoekers die blijven overnachten moeten vooraf worden aangemeld bij het dienstdoende gastgezin en bij vertrek worden afgerekend volgens de geldende dagtarieven.