Tarieven Seizoen 2024


Voorwaarden

Kampeermiddelen

1.Onder een kampeermiddel verstaan wij een caravan, vouwwagen, tent of camper met een maximale lengte van 8 meter inclusief dissel.

2.Verhuur van een kampeermiddel is NIET toegestaan. Indien een kampeermiddel aan derden wordt uitgeleend, dan gelden hiervoor de tarieven voor extra personen.

3.Een geboekte periode dient altijd bij aanvang volledig te zijn voldaan.

Kampeerperioden en arrangementen

 1. Een kampeerperiode en een arrangement zijn op naam gesteld en gelden voor twee personen.
 2. Een kampeerperiode dient bij boeking volledig te worden voldaan.
 3. Bij een arrangement dient de betaling minimaal 3 weken vóór aankomst te zijn voldaan, de plaats is pas na betaling definitief gereserveerd. Indien hier niet aan is voldaan gelden de dagtarieven.
 4. Bij annulering van een kampeerperiode of arrangement wordt €35,00 annuleringskosten in rekening gebracht.

Acties

 1. Een actie is op naam gesteld en geldt voor twee personen.
 2. Een actie dient minimaal 1 week vóór aankomst te zijn voldaan, de plaats is pas na betaling definitief gereserveerd. Indien hier niet aan is voldaan gelden de dagtarieven.
 3. Bij acties is er géén mogelijkheid tot annuleren.

Seizoenplaatsen

 1. Een seizoensplaats is op naam gesteld en geldt voor een gezin van vier personen (maximaal 2 volwassenen en 2 inwonende kinderen tot 21 jaar).
 2.  Seizoenplaatsen zijn beperkt beschikbaar. Het tarief is inclusief overnachting van het gezin.

Overig

 1. Familieleden en/of bezoekers die blijven overnachten moeten vooraf worden aangemeld bij het dienstdoende gastgezin en bij vertrek worden afgerekend volgens de geldende dagtarieven.
 2. Voor het overige gelden de dagtarieven.
 3. Op uw verblijf zijn onze voorwaarden, kampeerreglement en internetreglement van toepassing. U kunt deze downloaden van onze website www.campingmidzomer.nl