Vereniging Camping Midzomer

 

Camping Midzomer onderscheidt zich van andere campings, doordat u als kampeerder niet welkom wordt geheten door een campingeigenaar, maar door een hele vereniging.

Toen in 1987 gemeente Diever de camping en een naastgelegen bosperceel wilde verkopen, heeft een groep vaste gasten de camping gered door "Vereniging Camping Midzomer" op te richten en als vereniging het terrein te kopen. 

U kunt bij ons minstens net zo fijn vakantie vieren als op elke andere camping. Of u nu één nachtje bij ons overnacht of een half jaar en of u met een pop-tentje komt of met een camper, iedereen is welkom. Alleen vindt u bij ons geen receptiegebouw, maar wordt u elke week door een ander lid hartelijk welkom geheten vanonder de luifel of vanuit de tent.
Wij hebben geen vaste terreinbeheerders, maar wel enthousiaste leden die bijvoorbeeld met plezier plaats nemen op de zitmaaier. Ons sanitair daar zijn we trots op en we doen er alles aan om dit zo netjes en schoon mogelijk te houden.
 
Zowel zichtbaar, als niet zichtbaar zetten wij ons in om uw vakantie onvergetelijk te maken. Alle leden zijn “ape-trots” op wat we met elkaar bereiken kunnen en dat merk je!!!
Wees welkom op ons prachtige terrein, op een even prachtige locatie, met uitstekend sanitair en vele voorzieningen voor jong en oud. En wilt u niet meer bij ons weg? Iedereen is welkom om lid te worden van onze vereniging, waarbij uw inspanning een hele leuke korting oplevert op het seizoenstarief.